Prachtige vrijstaande Villa met privé zwembad te huur in Jávea!

Foto: Marjorie Timmermans

Echt toe aan een Spaanse vakantie? Na een verblijf in dit prachtige, recent volledig gerenoveerde Casa Anna Luna bij Jávea (tussen Valencia en Alicante) kunt u er weer helemaal tegenaan! U verblijft in een comfortabele, vrijstaande villa waar alles klopt.

Casa Anna LunaEen aanrader!

Doordat u omgeven bent door een prachtige tuin met karakteristieke bomen geniet u van veel privacy. De grote, zonnige tuin biedt genoeg schaduwhoekjes. Een terras met veel ruimte om lekker bij te bruinen onder de Spaanse zon en een palmboom die zorgt voor schaduw tijdens de warme uurtjes.

Casa Anna LunaVan alle gemakken voorzien

Mocht het u te warm worden, dan nestelt u zich op de bank op het overdekte terras naast de koelkast van de buitenkeuken. In de volledig ingerichte overdekte buitenkeuken met BBQ maakt u de heerlijkste maaltijden die u serveert op het terras van het gezellige pool house. Koken kan zowel binnen, als in de compleet ingerichte buitenkeuken met afwasmachine, koelkast, barbecue en vier-pits kookplaat, zodat u de hele dag van het mooie weer kan genieten.

Wat een stijl!

Binnen springt de fraaie inrichting in het oog; van de stoeltjes tot de robuuste bank, prachtige woonkamer met zithoek, open haard en TV. Onder de boog door (typisch Spaans!) komt u bij de eethoek en de doorgang naar de aparte, volledig ingerichte en moderne keuken met afwasmachine, magnetron en koel/vriescombinatie. Wat een stijl! Een strak interieur met fraaie designmeubelen en stijlvolle decoratie.

Casa Anna Luna

Indeling

Slaapkamer 1: een 2-pers.bed. Badkamer en suite met inloop douche. Slaapkamer 2: een 2-pers.bed. Slaapkamer 3, met twee 1-pers.bedden. (Tweede) badkamer met douche en bad (tweede) toilet. Bovendien zijn alle kamers voorzien van airconditioning en verwarming en beschikken over grote inbouwkasten. Parkeren onder carport op eigen terrein.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marjorie Timmermanns via: [email protected]

Voor meer informatie over de vakantievilla kijk ook op:

Casa Anna Luna

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen