Opening expositie in “DE LOODS” te Velp

VELP – Met de warme klanken van de muzikant Edward  Brantsen werd de afgelopen zondag de feestelijke opening van de beeldende kunsten in “DE LOODS VELP” ingezet.

Precies om 14.00 uur openden de deuren die toegang gaven tot de nieuwe expositie die zondag 13 april voor het eerst te bezichtigen was aan de Koningin Beatrixlaan 28 te Velp. (Voormalige garage Taxi Willemsen – de Koning)
 
Margreet Edelbroek toonde haar beelden, wat op viel was de diversiteit zowel aan steensoorten als modellen. George Edelbroek toonde zijn schilderijen collectie, hij is pas 5 jaar bezig, maar heeft een eigen stijl in de architectuur, het strakke lijnenspel, in de gebouwen reeks.
 
Het was een goed bezochte expositie, vrij toegankelijk voor belangstellenden en kunstenaars uit de regio.
De expositie is nog 3 weekenden te bezichtigen nl: 19 en 20 april ,26 en 27 april en het laatste weekend 3 en 4 mei , van 14.00 tot 17.00 uur.
 
George Edelbroek ,Schilderijen, Margreet Edelbroek, Beelden, workshops beeldhouwen. Info: [email protected]   
Edward Brantsen, muzikant ,schilder.  
Info: [email protected]     www.edwardbrantsen.nl
Klik op de bovenste foto voor meer foto’s
2014-04-13-1e-expositie-de-loods-012
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen