Dickens Festival Velp 2016 op zondag 11 december

Foto: Dickens Festival Velp 2016

VELP – Samen met ondernemers, Rhedelijk Cultureel, Theater Klare Taal, Studio 26, muzikanten, figuranten en vrijwilligers uit Velp en omstreken wordt er dit jaar voor de tweede keer het “Dickens Festival Velp”. Het festival is op 11 december van 12:00 tot 18:00 uur.

Terugblik op het Dickens Festival 2015

Vorig jaar waren er honderden bezoekers en was er zeker sprake van een zeer geslaagd festival, dat smaakt naar meer. Ook dit jaar is de organisatie natuurlijk weer van plan er een schitterend evenement van te maken!

Markt

Dickens Festival Velp 2016Het Dickens festival Velp is gratis te bezoeken. De Emmastraat zal weer worden omgetoverd tot een authentieke en nostalgische dorpsmarkt. Vol met lekkernijen, bijzondere producten, verrassende theateracts, figuranten, muziek en ambachtslieden uit de tijd van Charles Dickens & nu! Ook is er voor kinderen van alles te beleven.

“Dickensstijl”

Er worden nog marktkooplui en ambachtslieden gezocht! De goederen en ambachten mogen zeer uiteenlopend zijn. We willen het aanbod graag gevarieerd houden, dus bij meerdere kramen van hetzelfde product maken wij een passende keuze. Het betekent bij aanmelding wel dat de marktkooplui en ambachtslieden achter de kraam zich in “Dickensstijl” (ver)kleden en ook de kraam waar mogelijk de uiterlijke kenmerken geven van Dickens.

Theater

Dickens Festival Velp 2016Er zullen verschillende theatergroepen en figuranten zijn die de 19e eeuw opnieuw tot leven brengen. Misschien komt Oliver Twist met zijn bende zakkenrollers wel weer een kijkje nemen. Laat je meevoeren in deze verschillende acts vol humor en verrassingen. Ben jij de figurant, of theatergroep die zin heeft in een leuke uitdaging? Dan is het Dickens festival Velp een leuke kans om publiek voor je winnen met een grappige act of sterk rollenspel.

Rhedelijk Cultureel

Rhedelijk Cultureel staat voor hoogstaande kwaliteit in de amateurkunsten. Wanneer je je aanmeldt als figurant of act is het mogelijk kosteloos een professionele workshop te volgen en een pakkende act neer te zetten. Aanmelden als zelfstandig figurant of act kan natuurlijk ook!

Muziek

Dickens Festival Velp 2016Kom samen genieten van prachtige kerstliedjes door verschillende zangkoren, muzikanten en een bijzonder goed strijkkwartet. De organisatie van het Dickens Festival Velp is altijd op zoek naar muzikanten die dit leuke festival willen opluisteren met bijzondere instrumenten, pakkende nummers en sfeerbepalende geluiden. Het aanmelden als muzikant of koor is nu nog mogelijk!

Aanmelden voor het Dickens Festival?

Stuur een mailtje naar [email protected] met naam, telefoonnummer, e-mailadres en een beschrijving van het product of ambacht dat u wilt verkopen, muziek die u ten gehore wilt brengen, de act of het rollenspel dat u wilt spelen. U ontvangt dan van de organisatie een klein informatiepakket met betrekking tot de faciliteiten, mogelijkheden en verplichtingen.

Kijk voor meer informatie op:

Dickens Festival Velp 2016

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen