Samen bewegen voor het goede doel: 10 mei Posbank 6 x 6

Foto:

Welke uitdaging kies jij? Posters met deze vraag hangen op veel plekken in Rheden en omgeving. De Posbank 6 x 6 biedt iedereen een uitdaging: op de fiets 6-36 keer de Posbank op, 12 kilometer of 6 kilometer hardlopen over uitdagende paden of meedoen aan de kidsrun. 

Na het enorme succes van voorgaande jaren, is de stichting er opnieuw in geslaagd om het loop- en fietsevenement Posbank 6 x 6 te organiseren. Op 10 mei a.s. zal de mooiste top van Nederland het toneel zijn van dit unieke evenement.  
Een evenement waar wielrenners zo vaak als in hun vermogen ligt de Posbank kunnen beklimmen. Het ultieme doel voor de wielrenner is natuurlijk 6 X 6 = 36 keer! Dit is niet te onderschatten want bij 36 beklimmingen van de Posbank worden er over een afstand van 86 km maar liefst 1800 hoogtemeters overwonnen (ongeveer 2x de Alpe d’Huez).
Daarnaast is er een totaal vernieuwd loopparcours uitgezet voor een recreatieloop van 6 of 12 kilometer. Het parcours van 6 kilometer is een echte uitdaging. Geen asfalt maar prachtige onverharde bospaden, mul zand en natuurlijke trappen moeten overwonnen worden. Op deze trailrun voel je je één met de natuur.
Ook heeft de organisatie de jeugd van Rheden en omstreken uitgenodigd om mee te doen aan de Kidsloop. Zij zullen op een eigen parcours hun uitdaging aangaan. Kinderen uit Rheden en de Steeg hebben op school informatie over de Kidsloop gekregen.
De Stichting Posbank 6 x 6 doneert de opbrengst van de Posbank 6×6 aan het KWF. Deelnemers steunen door hun deelname en eventuele extra sponsoring dus de strijd tegen kanker. Een ziekte waar veel mensen, direct of indirect mee geconfronteerd worden. Een ziekte die de wereld uit moet! Dat is de missie waar de stichting Posbank 6 X 6 graag aan wil bijdragen. U toch ook?  
Belangstellenden zijn van harte welkom! Op verschillende plaatsen langs het parcours kunnen lopers en fietsers aangemoedigd worden. 
De fietsers hebben een gezamenlijke start om 10:00. De starttijd van de 12 kilometer is om 11:00, om 13:00 start de 6 kilometer. De Kidsloop start om 15.00, om 16.00 sluiten we de dag af. 
Er zijn nog startplaatsen beschikbaar. Schrijf je in! Wil je op deze dag lopen en fietsen dan kan dat ook, geef dat even aan bij je inschrijving!
Aanmelden kan via de website www.posbank6x6.nl  Welke uitdaging kies jij?

pos

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen