“Bij ons op de koffie” en Velpsch Maal in Buurthuis De Poort

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Woensdag 19 oktober is het weer een drukke dag bij Buurthuis de Poort. De dag begint ’s ochtends vanaf 10.00 uur met “Bij ons op de koffie”. U bent van harte welkom om een gratis kopje koffie en/of thee te drinken in het buurthuis.

Ontmoet uw buurtgenoten, maak gezellig een praatje en leg nieuwe contacten. Ze hebben ook altijd een voorraad boeken en tijdschriften of misschien vindt u het leuk om samen een spelletje te spelen. Ook die zijn aanwezig en gratis te gebruiken.

Als u er toch bent, neem dan even een kijkje in de weggeefkast, misschien zit er iets tussen wat u kunt gebruiken. U mag het gratis meenemen en er hoeft niets voor terug (dat mag natuurlijk wel).

Aan het einde van de middag is buurthuis de Poort weer geopend voor het Velpsch Maal. Vanaf 17.00 uur kunt u weer aanschuiven voor een heerlijke en vooral gezellige maaltijd. Het eten wordt door en voor bewoners van Velp gemaakt. Een prachtig initiatief dat al lange tijd een succes is.

Geniet u ook deze keer mee? Het hoofdgerecht deze keer is hachee met gekookte aardappelen, rode kool en appeltjes en het nagerecht bestaat uit twee soorten kwarktaart.

Als u wilt mee-eten, kunt u bij Marten Zweers, beheerder van het buurthuis, tot uiterlijk maandag 17 oktober – 12.00 uur inschrijven en betalen. Prijs per persoon €4,50 en voor een gezin (vier personen) €12,50.
Heeft u speciale wensen (allergie of dieet) geeft u dat dan even door.

Meer activiteiten bij Buurthuis De Poort zie website: www.buurthuisdepoort.nl of houdt de Facebookpagina in de gaten: https://www.facebook.com/buurthuisdepoort/

Velpsch maal

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen