Opa’s en oma’s dansen met kinderen in De Biesdel

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP/ROZENDAAL – Op donderdag 13 en 20 oktober van 14.00 uur tot 15.00 uur dansen kinderen van groep 5 van de Dorpsschool uit Rozendaal met de ouderen van woonzorgcentrum De Biesdel in Velp. Zij krijgen les van professioneel danslerares Saraya de Jong.

Voor altijd jong. Opa’s en oma’s

Cultuurbedrijf RIQQ uit Rheden heeft dit project ontwikkeld vanuit de overtuiging dat het samenwerken aan een kunstwerk, in welke vorm dan ook, de creativiteit van mensen aanwakkert. Zij worden aangesproken op een passie, op een talent en ontmoeten andere mensen. Zo kan kunst helpen om zin aan en in het leven te geven. Nu het thema van de Kinderboekenweek ‘Voor altijd jong. Opa’s en oma’s’ is, is gezocht naar een creatieve activiteit die jong en oud aanspreekt.

Plezier in elkaar en samen bewegen

Saraya de Jong heeft de ouderen van de Biesdel dansles gegeven. Ook is zij twee dagen naar de school in Rozendaal geweest. Op 13 en 20 oktober komen de kinderen naar de opa’s en oma’s op de Biesdel toe. Plezier in elkaar en samen bewegen door te dansen, staan bij deze ontmoetingen voorop.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen