Het Raadhuis Velp start gespreksgroep voor mantelzorgers

15 okt 2016, 10:33 Nieuws
2016 07 12 publicatie het raadhuis 010
VELP – Het Raadhuis start op 28 oktober met een gespreksgroep voor mantelzorgers onder leiding van Edith Magnin, ouderenadviseur en casemanager dementie van Innoforte.
Edith heeft zeer veel ervaring met het begeleiden van gespreksgroepen voor mantelzorgers en leidt regelmatig mantelzorgcafés. Ze is dagelijks op pad om mensen van wie de partner problemen heeft gekregen zoals ‘moeilijk lopen, zien, onthouden’ te ondersteunen om daarmee het dagelijkse leven te vergemakkelijken.
Deze gespreksgroep is bedoeld voor iedereen die zorg voor een ander heeft gekregen en daar eens het hart over wil luchten en tips en advies kan gebruiken.
De gespreksgroep is op vrijdag van 11.15 tot 12.15 uur en start op vrijdag 28 oktober en is twee-wekelijks, dus om de week.
Op deze eerste bijeenkomst wil Edith de gespreksonderwerpen inventariseren en de spelregels met elkaar afspreken. Er is ruimte maximaal 10 deelnemers. De eerste ronde van de gespreksgroep zal acht gesprekken (weken) duren. Daarna wordt er met de deelnemers besproken of en hoe de groep verder gaat.
Als u belangstelling heeft om deel te nemen aan deze gesprekgroep kunt u zich opgeven bij de coördinatoren van het Raadhuis, via de telefoon 026-8449140 of via een mailtje naar [email protected] .
Voor meer informatie over de activiteiten en de openingsdagen van Het Raadhuis zie de website .
2016 07 12 publicatie het raadhuis 006