Ondernemers in Velp gaan geld uitdelen aan winkelend publiek

Foto: Rheden.nieuws.nl

VELP – De BIZ ondernemersvereniging in Velp heeft een nieuwe naam en een nieuw logo. De naam is Veelzijdig Velp geworden. Zij starten vanaf november een nieuwe actie met de naam Handje Contantje.

Iedere eerste zaterdag van de maand loopt er een mysteryguest in het centrum met een goed gevulde portemonnee om daarmee de aankoop van klanten te betalen.

Hoe werkt het?

Notaris Joke de Kroon heeft vooraf bepaald in welke winkel en op welk tijdstip de mysteryguest met de portemonnee klaar staat om een klant te verrassen om op die plaats en tijd zijn/haar aankopen te betalen met een maximum van € 150,00.

Voorbeeld:

Stel dat de notaris als eerste winkel Banketbakkerij Teunissen heeft aangewezen en het tijdstip op 11.10 uur heeft bepaald dan betaalt de mysteryguest op dat moment de aankoop. bijvoorbeeld een taart van € 10,00. Dan blijft er nog € 140,00 beschikbaar.

Op de volgende door de notaris bepaalde plaats en tijd wordt door een klant een aankoop gedaan van bijvoorbeeld. € 500,00 dan krijgt deze klant wat er nog in kas is, namelijk € 140,00. De portemonnee is dan leeg en is de actie voor die zaterdag ten einde.

Op 3 december een nieuwe ronde met weer een volle beurs!

Veelzijdig Velp

Like: https://www.facebook.com/BIZCentrumVelp/

 

 

 

'

Reacties

article
87544
Zijn jouw aankopen wel eens door een ander betaald?
VELP – De BIZ ondernemersvereniging in Velp heeft een nieuwe naam en een nieuw logo.
https://rheden.nieuws.nl/nieuws/87544/ondernemers-velp-gaan-geld-uitdelen-aan-winkelend-publiek/
2016-10-19T21:19:03+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2016/10/19210521/rheden.nieuws.nl-handje-contantje.jpg
Actie, BIZ Centrum Velp, centrum Velp, geld, Handje contantje, klanten, mysteryguest, Ondernemers, ondernemersvereniging, Velp
Nieuws