Workshop Afghaans koken en eten in buurthuis De Poort

Foto: Loket Vrijwillige Inzet & Sociale Activering & AZC

VELP – Altijd al eens Afghaanse gerechten willen proeven? Habib Qorbani, een Afghaanse kok die momenteel in het AZC te Velp verblijft, wil graag mensen kennis laten maken van enkele van zijn heerlijke recepten. Buurthuis De Poort stelt gastvrij de keuken beschikbaar.

Chefkok Habib nodigt mensen uit op dinsdag 8 november en donderdag 8 december om samen met hem de gerechten voor te bereiden en samen op te eten. De middag vangt aan om 14.00 uur en duurt tot uiterlijk zes uur.

De kok bereidt samen met zijn gasten een heerlijke Afghaanse maaltijd. Het menu voor 8 november: Lamb Korma, Qeema rijst, groenten, salade en dessert. Enkele medebewoners van het AZC assisteren de kok.

Er wordt aan de deelnemers een vergoeding gevraagd van 7,50 euro per persoon per workshop. Belangstellenden kunnen zich of voor één of voor beiden workshopmiddagen opgeven. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Opgave kan bij: Ruth van de Wateringen via mailadres: [email protected] of via het tel.nr.: 088 – 71 54 100 / 06 216 528 02

Buurthuis De poort: Van Heeckerenstraat 201 te Velp

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen