‘Handje Contantje’ succesvolle actie

Foto: Biz Centrum Velp Veelzijdig Velp

VELP – De start van de actie ‘Handje Contantje’ door Veelzijdig Velp in het centrum was behalve succesvol ook erg leuk.

Met € 150,00 in de knip was de voorzitter van het BIZ Centrum Velp, Sandra van der Aa, de eerste mysteryguest in de nieuwste winkelactie van Veelzijdig Velp. Met dat geld werden zaterdagmiddag 5 november verschillende, niets vermoedende bezoekers van het centrum verrast.

Notaris Joke de Kroon had tevoren vastgesteld waar en wanneer de portemonnee getrokken mocht worden om ter plekke de aankopen van klanten voor hen te betalen.

Zo hoefde de eerste winnaar bij Schoenmakerij Frans Peters haar net aangeschafte sleutels niet te betalen en werd een klant bij Mystic Haarmode de kosten van haar behandeling t.w.v. vierenzeventig euro niet zelf te betalen.Handje Contantje

Dat het ook anders kon uitpakken, bleek bij Blokker. Daar kocht een klant koffiefilters voor slechts een euro negenenvijftig. In de winkel van Veldman Sport stond de mysteryguest te wachten op een klant die een paar veters kwam halen en toch maar besloot om er nog mooie sportsokken bij aan te schaffen.

Nadat in de Wereldwinkel iemand blij verrast de zaak uitliep werd de rest van het beschikbare budget bij Huiskens mode bijgelegd in de aanschaf van een mooie trui.

Met deze winkelactie gaat Veelzijdig Velp op herhaling op iedere eerste zaterdag van de maand.

Wellicht is op 3 december een van de pieten de nieuwe mysteryguest met opnieuw € 150,00 in de knip.

Handje Contantje

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen