Peter Bijsterveld wint de publieksprijs van de Fotowedstrijd #mooiRheden

DE STEEG – Peter Bijsterveld wint de publieksprijs van de Fotowedstrijd #mooiRheden met zijn prachtige foto van de Posbank.

#mooiRheden

Vier Seizoenen

In het afgelopen jaar hebben 49 fotografen 201 foto’s ingestuurd. Vier seizoenen en een veelheid aan mooie plekken en onderwerpen passeerden de revue. En ieder seizoen werden door de jury, bestaande uit wethouder Nicole Olland, Wencel Maresch (Regiobode) en fotograaf Marc Pluim, drie winnaars gekozen.

Expositie

De twaalf winnende foto’s waren te zien tijdens een expositie in de hal van het gemeentehuis. Van 7 tot en met 16 november kregen bezoekers de gelegenheid de foto’s bekijken en hun stem uit te brengen.

Winnaar

Voordat de winnaar bekend werd gemaakt, vertelde Sander Grefte over zijn werk. Aan de hand van mooie voorbeelden van landschaps- en natuurfotografie vertelde hij dat je soms een beetje geluk moet hebben. Maar met een goede voorbereiding en perfecte weersomstandigheden dwing je dat geluk soms ook een beetje af.

Peter Bijsterveld

De prachtige foto van de Posbank van Peter Bijsterveld kreeg de meeste stemmen en daarmee werd hij de winnaar van de publieksprijs van de fotowedstrijd #mooiRheden. Peter Bijsterveld ontving de ‘cheque’ met de 1e prijs uit handen van wethouder Nicole Olland. De tweede plaats was voor Dick Vermeulen met zijn foto van een groep herten en Eleonoor Donders, met haar foto van een Schotse Hooglander, werd derde.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

#mooiRheden

#mooiRheden

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen