Website ‘Rheden op de Kaart’ gelanceerd!

DIEREN – Afgelopen donderdag werd onder grote belangstelling de website ‘Rheden op de Kaart’ gelanceerd in Villa Veertien te Dieren.

Na een welkomst woord van Ap Lammers aan alle aanwezigen gaf hij het woord aan Joost Grol. Hij is de bouwer van deze fantastische site en liet zien middels op een groot scherm wat de mogelijkheden zijn, hoe men kan zoeken, wat er te vinden is en wat er later nog bij geplaatst gaat worden.

Ook legde hij uit wat de mogelijkheden zijn om zelf foto’s te plaatsen en tekst erbij te zetten om straks een zo compleet beeld te krijgen van alle dorpen van de gemeente Rheden en ook van Rozendaal hoewel deze niet onder de gemeente Rheden valt.

Hierna nam wethouder Nicole Olland het woord. Zij was blij dat naast bedrijven en diverse instellingen ook door zo’n 50 vrijwilligers hard gewerkt was om deze site te maken zoals hij nu al is. Ook Burgemeester Petra van Wingerden roemde het vele werk door de vrijwilligers maar natuurlijk de grote kracht achter de site Joost Grol. Als initiatiefnemer heeft hij er het meeste werk in zitten. Maar het resultaat mag er wezen!

Hierna nodigde Ap Lammers de burgemeester uit om met een druk op de knop de website Rheden op de kaart officieel online te zetten. Hierbij ontstond een rookgordijn, als teken van ingebruikname.

De burgemeester werd hierna hartelijk bedankt en ontving net als wethouder Nicole Olland een prachtige bos bloemen. De heer Joost Grol kreeg als dank een mand met verschillende flessen bokbier. Hierna was er voor alle aanwezige een hapje en drankje om de ingebruikname van de site te vieren.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Kijk voor meer informatie op: http://rheden.nieuws.nl/nieuws/88936/erfgoed-rheden-op-de-kaart/

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen