Kerstmarkt in Dierense Speeltuin op 17 december

Foto: Dierense speeltuin

DIEREN – De kerst komt razendsnel dichterbij en dat laat de Dierense Speeltuin natuurlijk niet zomaar aan zich voorbij gaan.

Na het daverende succes van de eerste twee edities, krijgt deze in 2016 gelukkig een vervolg en wel op zaterdag 17 december van 16:00 uur tot 20:00 uur.

Uiteraard zijn er gezellig verlichte kraampjes met kerstcadeautjes en allerlei winterse vrolijkheden. Eten kan natuurlijk niet ontbreken dus zijn er braadworsten, oliebollen, erwtensoep, poffertjes, loempia’s, biologische hamburgers en nog veel meer te kopen. En dat allemaal onder het genot van een beker glühwein of warme chocomel met slagroom. De organisatie heeft dit jaar ook een kleurwedstrijd, kinderen kunnen met de Kerstman op de foto én van het begin tot eind zorgen we voor live en andere muziek! En de hele speeltuin is zoals je van de organisatie gewend bent in kerstsfeer, ze gaan vorig jaar overtreffen. Eigenlijk kán je deze kerstmarkt niet missen, het is de allerleukste van de hele regio!

Aanmelden

Veel ondernemers in Dieren doen dan ook mee en hebben zich vorig jaar al opgegeven, maar daar kunnen nog veel meer winkeliers of andere initiatieven bij. Iedereen die wil aansluiten kan zich aanmelden via [email protected]. Tevens wil de organisatie graag dat je kraam uiteraard met kerst te maken heeft..

Wat krijg je daarvoor?

De mensen die zich aanmelden, betalen €20,– voor een kraam met achterzeil, verlichting in de kraam en dakje. Voor ieder extra elektra-aansluiting betaal je €5,– per extra aansluiting. De organisatie behoudt het recht om nee te zeggen als het niet bij de kerstmarkt past. Heb je ook zin om bij ons aan te sluiten? Stuur dan een mail naar: [email protected].

De organisatie ziet u graag op 17 december!

'

Reacties

article
89477
Maar daar kunnen nog veel meer winkeliers of andere initiatieven bij!
DIEREN – De kerst komt razendsnel dichterbij en dat laat de Dierense Speeltuin natuurlijk niet
https://rheden.nieuws.nl/nieuws/89477/kerstmarkt-dierense-speeltuin-op-17-december/
2016-11-18T11:56:24+02:00
https://rheden.nieuws.nl/media/sites/280/2014/01/zditi3oo6rld1jsc17p970tdh-dierensespeeltuin001.jpg
Dierense speeltuin, Kerstmarkt
Nieuws