Juweliershuis Aalbers feestelijk heropend

VELP – Op woensdag 16 november heeft Burgemeester Petra van Wingerden met het decoreren en aansnijden van een taart het vernieuwde Juweliershuis Aalbers in Velp geopend.

Heropening

Om 17.00 uur heette de heer Hans Aalbers iedereen van harte welkom in het bijzonder de Burgemeester, hij bedankte alle bedrijven die hard aan de verbouwing hadden gewerkt. Hij was er niet altijd blij mee als de bouwvakkers s ’morgensvroeg om 07.00 uur aan de slag gingen na een bak koffie. Hans Albers moest namelijk ook aanwezig zijn op dat tijdstip, zelf was de heer Aalbers namelijk een betere tijd gewend om aan het werk te gaan, om 09.00 uur is hij normaliter pas aanwezig. “Maar er is hard gewerkt en op het resultaat mag er wezen!” Aldus Aalbers.

Heropening Juweliershuis AalbersDe Burgemeester feliciteerde Aalbers met deze prachtige verbouwing, een verbetering voor de Hoofdstraat en voor de vele klanten, dit zet Velp nog meer in een gunstig daglicht in de gemeente en daar buiten.

Als openingshandeling legde de burgemeester een foto, gemaakt van marsepein op een taart in de vorm van een boek. Hierop lag al een foto van de opening 70 jaar geleden.

Hierna werd er samen met de vele genodigden het glas geheven en was de Juwelierszaak officieel heropend. Op donderdag 17 november ging de winkel weer voor het publiek open.

Heropening Juweliershuis AalbersTaart

Taart was er ook voor de bewoners van de Velpse verzorgingshuizen, waarvan velen al sinds de beginjaren een band hebben met het juweliershuis. Zij werden donderdag, net als de klanten in de winkel, getrakteerd op een gebakje bij de koffie. Behalve de opening van de nieuwe winkel viert Juweliershuis Aalbers namelijk ook haar 70-jarig bestaan. De heer Hans Aalbers ging het in eigen persoon brengen.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Heropening Juweliershuis AalbersOver Juweliershuis Aalbers

Aan de Zutphensestraatweg in Velp startte de heer Aalbers sr. in 1946 zijn eerste horlogewerkplaats. In 1953 werd het huidige pand aan de Hoofdstraat 206 betrokken, waar na verschillende verbouwingen nu de geheel vernieuwde winkel wordt geopend.

Metamorfose

De afgelopen drie weken heeft het Velpse juweliershuis een ware metamorfose ondergaan. Gerenommeerde internationale merken waaronder Chopard, Cartier, Piaget, Jaeger-LeCoultre en IWC Schaffhausen gaan zich exclusief voor Oost-Nederland in eigen corners in de nieuwe winkel presenteren. Ook de sieraden en horloges van de overige ontwerpers kregen een eigen, vernieuwde presentatie.

Kijk voor meer informatie op: http://juweliershuisaalbers.nl/

Heropening Juweliershuis Aalbers

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen