Mode in de Tuin van Sjef

Foto: De tuin van Sjef

VELP – Op zaterdagmiddag 19 november van 17:00 tot 20:00 uur is er een modeshow in de villa bij de Tuin van Sjef.

Wie zijn de modellen op deze unieke modeshow? Dat is een goed bewaard geheim en blijft een verrassing. Maar enkele bekende gezichten zijn er in ieder geval bij.

Op deze dag wordt ook de opbrengst bekend gemaakt van de crowdfundingsactie en van de evenementen die tot nu toe georganiseerd zijn. (theater, muziek en kunst in de Tuin van Sjef).

In de pauze is kleding te koop van ontwerpster en presentatrice Betty van der Linden. Er is ook een expositie van kunstenares Sybrecht Bosker. Zij heeft in haar kunstwerken van acrylverf en zijde ook zaden uit de tuin van Sjef verwerkt.

De entree is €10,– inclusief bijzondere, speciaal voor deze middag gemaakte hapjes, thee of koffie.

Het evenement is nummer vier in een serie van vijf. De opbrengst van alle activiteiten is bestemd voor de Stichting de Tuin van Sjef. De in 2014 overleden bioloog en kunstenaar creëerde de unieke tuin, met talloze zeldzame planten en dieren. Mede via deze crowdfundingsactie hoopt de stichting voldoende geld bijeen te brengen om de tuin en het pand aan te kopen van de gemeente Rheden.

Mode in de tuin van Sjef Modeshow onder leiding van Betty van der Linden en expositie van Sybrecht Bosker. Zaterdag 19 november van 17.00 – 20.00 uur, Boulevard 33A, Velp (nabij de Achtsprong)

Kijk voor meer informatie op: http://www.detuinvansjef.nl/

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen