Lichtjesavond bij Begraafplaats en gedenkpark aan de Imboslaan Dieren

DIEREN – Op Begraafplaats en gedenkpark Imboslaan Dieren was afgelopen vrijdag 18 december een lichtjesavond georganiseerd.

Het team Begraafplaatsen gemeente Rheden organiseert dit jaar twee lichtjesavonden op vrijdag 18 november en vrijdag 9 december 2016.

Met het aansteken van een kaars, houden wij de herinnering aan overleden dierbaren levend. In de periode richting de feestdagen is het gemis van een dierbare vaak nog meer voelbaar.

Een lichtjesavond kan mensen helpen fijne herinneringen levend te houden. Iedereen is welkom tijdens deze lichtjesavonden.

Het werd een samenzijn waarbij men met familie en/of vrienden een kaars kon branden, overleden dierbaren kon herdenken en mooie herinneringen delen. Bij de ingang werden kaarsen uitgedeeld.

De kaars kon worden geplaatst op de herdenkingsplek van een dierbare of meegenomen naar een elders gelegen herdenkingsplek. Er was sfeervolle muziek en onder het genot van een hapje en drankje kunnen deelnemers met elkaar napraten en herinneringen ophalen.

De organisatie nodigt u hierbij ook van harte uit om bij de lichtjesavond op Begraafplaats en gedenkpark Heiderust Rheden aanwezig te zijn op vrijdag 9 december van 18:00 – 2:00 uur. Ook als uw dierbare elders een laatste rustplaats heeft gevonden bent u van harte welkom.

Zij raden u aan een zaklantaarn mee te nemen. Bij een beetje winterweer gaan de avonden gewoon door. Bij hevig hinderlijk weer echter niet.

Houd daarvoor de website www.rheden.nl/begraafplaatsen of Facebooksite Begraafplaatsen Rheden-Dieren in de gaten.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

lichtjesavond

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen