Muzikale avond bij het Rhedens Rozendaal

Foto: het Rhedens Rozendaal

ROZENDAAL – Donderdag 15 december verzorgen leerlingen van de vóórexamen- en eindexamenklas muziek de eerste podiumavond (voorheen midwinterconcert), een muzikale avond van Het Rhedens Rozendaal met prachtige klassieke en moderne muziek.

Het uitgangspunt van deze podiumavond is dat de muziek akoestisch, dus zonder elektrische versterking, wordt uitgevoerd. Speciaal voor deze avond wordt er een vleugel gehuurd. Het is dus dé gelegenheid om het meer klassieke repertoire te spelen. Maar het mag ook modern zijn.

Ook leerlingen die geen deel uitmaken van de muziekgroep mogen een bijdrage leveren aan de podiumavond. De vaardigheden van de muziekleerlingen worden op deskundige wijze beoordeeld door gecommitteerden. De bovenbouwleerlingen muziek krijgen namelijk een cijfer voor hun examendossier.

De aula van Het Rhedens Rozendaal opent donderdag om 19.00 uur haar deuren. Het concert begint om 19.30 uur. De school hoopt 15 december heel veel mensen te ontvangen, iedereen is welkom.

School voor iedereen
Het Rhedens is een algemeen bijzondere scholengemeenschap met een compleet onderwijsaanbod. In Rozendaal kan men terecht voor alle leerjaren van havo, vwo en gymnasium. Het Rhedens Dieren heeft alle leerjaren vmbo en mavo alsmede onderbouw havo en vwo/vwo select met eventueel Latijn en Grieks (met aansluiting op de bovenbouw van Het Rhedens Rozendaal).

Het Rhedens de Tender in Dieren, waar elke leerling individueel centraal staat, maakt het onderwijspakket compleet met praktijkonderwijs. Het Rhedens biedt alle mogelijkheden van een grote school, maar is heel persoonlijk van sfeer omdat het bewust kleinschalig is georganiseerd.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden