Puzzelen voor de Gouden Pepernoot in Velp

Foto: Sinterklaas in Velp

VELP – De Stichting Sinterklaas in Velp looft in samenwerking met Juweliershuis Aalbers ook dit jaar weer een gouden pepernoot uit aan de winnaar van een wedstrijd langs de etalages in het centrum van Velp.

Puzzelen

Sinds 19 november, de dag van de intocht van de Sint, is er een aantal letters in etalages van diverse ondernemers in het Velpse winkelgebied neergezet. Deze herkenbare letters vormen samen een woord en met dat woord kan kans worden gemaakt op de prijs: een waardevolle gouden pepernoot.

Tot vrijdag 2 december 18:00 uur

Er kan tot dit tijdstip naar de letters gezocht worden en een oplossing worden ingezonden. Die inzending kan op twee manieren: door overboeking van minimaal € 1,00 op rekenging NL69 RABO 0306224127 t.n.v. de Stichting Sinterklaas in Velp. Bij de opmerkingen het antwoord (het woord dus) en jouw telefoonnummer of bij Hendriks Assurantiën (Rozendaalselaan 11 in Velp een deelnameformulier halen, invullen en afgeven.

Bij meerdere gelijke antwoorden bepaalt notaris Kroon de uiteindelijke winnaar. Sinterklaas zelf zal op maandag 5 december de waardevolle gouden pepernoot in de winkel van Juweliershuis Aalbers uitreiken.

Op de facebookpagina van Sinterklaas in Velp zijn inmiddels al aanwijzingen te zien geweest en ook de komende dagen worden er verschillende hints gegeven, zodat de oplettende puzzelaar het gezochte woord zouden kunnen vinden.

Gouden Pepernoot

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen