Politie & BIZ Centrum Velp op zoek naar getuigen

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Een groot deel van het promotieframe van het BIZ Centrum Velp “Veelzijdig Velp” is afgelopen weekend gestolen van de oprit bij een woning aan de Bergweg in Velp.

Om de activiteiten en evenementen van de ondernemersvereniging te promoten heeft het BIZ Centrum Velp onlangs een groot promotiespandoek met een aluminium buizenframe laten maken. Het bestaat uit diverse buizen van 4 en 3 meter en een groot spandoek met het logo van Veelzijdig Velp erop.

Diefstal

Nadat het frame tijdens de optocht van St. Nicolaas voor het eerst was gebruikt, werd het gedemonteerd om opgeslagen te worden. Delen van de constructie, twee aluminium buizen van 3 meter lang en het grote reclamedoek werden even in de oprit van nummer 1a aan de Bergweg neergelegd. Terwijl de andere delen naar de opslag werden gebracht zijn het zeildoek en deze buizen van de oprit gestolen.

Getuigen gezocht

BIZ Centrum Velp heeft aangifte van de diefstal gedaan en vraagt of er getuigen zijn die de diefstal hebben gezien of weten waar de onderdelen nu zijn. Daarvoor kan contact worden opgenomen met de politie via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 of er kan gebeld worden met 06 – 2416 6241.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden