Aanmelden Kerst-darttoernooi voor mensen met een beperking

Foto: CC0 Public Domain

DIEREN – Op zaterdag 17 december organiseren initiatiefnemer Eric Firing en vrijwilligers van De Oase opnieuw een ééndaags Kerst-darttoernooi voor mensen met een beperking.

In 2016 is elk kwartaal een darttoernooi voor mensen met een beperking in De Oase georganiseerd. Het komende toernooi staat in het teken van de Kerst. Ook is er nu een loterij waar de deelnemers dartprijzen kunnen winnen.

De deelnemers spelen de eerste ronden in meerdere poules, waarna de poulewinnaars doorgaan naar de finale. Ook wordt een verliezersronde gespeeld. De finales worden in een knock-out systeem gespeeld, zodat de toernooiwinnaar en -verliezer overblijft.

Deelnemers met een zwaardere beperking kunnen darten in een Tactics competitie en maken daardoor ook kans op mooie prijzen! Elke deelnemer krijgt een herinneringsmedaille.

Wil je meedoen aan het toernooi op 17 december, meld je dan snel aan, in ieder geval vóór 10 december aan bij Eric Firing, mobiel: 06-53509392, email: [email protected]. Kijk voor actuele informatie op www.oasedieren.nl.

De Oase is open om 12.00 uur. Inschrijven voor 12.30 uur, waarna het toernooi start om 13.00 uur. Deelname kost € 5,00 per deelnemer.
Adres: Mfc De Oase, Ericaplein 1, 6951 CP Dieren.

Ook zoeken zij nog mensen die bij deze toernooien willen schrijven. Graag aanmelden bij Eric Firing.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen