2e jaar promotie op rij voor de jongens van de A1 – Voordracht 7

Foto: VV Dieren & Sportbedrijf Rheden

RHEDEN – Alle voordrachten voor de Sportverkiezingen 2016 zijn binnen en zullen we aankomende dagen op rheden.nieuws.nl met je gaan delen. We zijn benieuwd wie jouw favoriete sporter is. Stem mee met de publieksprijs

Voordracht 7: 2e jaar promotie op rij voor de jongens van de A1

Afgelopen seizoen is de A1 van VV Dieren kampioen geworden in de 1e klasse, waardoor ze dit jaar uitkomen in de Hoofdklasse. Hier was een enerverende beslissingswedstrijd voor nodig tegen OBW, waar zeker 750 man publiek op af kwam. Hoewel het erg spannend was, bleven ze tot de laatste minuut samen strijden.

Het is extra bijzonder omdat dit al het 2e jaar op rij is dat zij promoveerden. De jongens van de A1 hebben bewezen, samen met de trainers Jan Goossens en Bob Miggelenbrink en leider Willem Scholten, een zeer sterk collectief te vormen. Iets waar we als club erg trots op zijn!

Team A1 is door hun prestaties voorgedragen voor de Sportverkiezing Rheden 2016 in de categorie ‘Sporttalent(en)’


Naam: Team A1
Vereniging: VV Dieren
Sport: Voetbal

Categorie: Sporttalent(en) van het jaar
Voorgedragen door: Vereniging VV Dieren


Publieksprijs

Alle voorgedragen sporters komen ook in aanmerking voor de Publieksprijs, waarbij jij als publiek de winnaar kiest. Stem vanaf 2 december op de site van rheden.nieuws.nl of onder dit bericht op jouw favoriete sporter! De sporter met de meeste stemmen wint de Publieksprijs!

Kijk voor meer informatie over de Sportverkiezingen op: http://rheden.nieuws.nl/sportverkiezingen/

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen