Algemene Ledenvergadering IJsvereniging Laag-Soeren

LAAG-SOEREN – De ledenvergadering van de IJsvereniging Laag-Soeren is op maandag 12 december om 20:00 uur in De Harmonie in Laag-Soeren.

IJsvereniging Laag-SoerenDe IJsvereniging van Laag Soeren is gevestigd aan de Jut van Breukelerwaardlaan 15 te Laag-Soeren en verzorgd in de wintermaanden een heuse ijsbaan, met de daar natuurlijk bijbehorende koek en zopie. De “schaatsbaan” wordt het hele jaar door goed onderhouden en ook de wateraanvoer/afvoer vanuit/in het Soerense bekenstelsel wordt constant in de gaten gehouden en daar waar nodig verbeterd.

IJsvereniging Laag-SoerenIn april van dit jaar is de beschoeiing nog vernieuwd van de aanvoerbeek. Het water komt van de bovenbeek die net achter de ijsbaan ligt. Na de ijsperiode wordt er een schuif open gezet zodat het water weer wegstroomt via het bekenstel, zo komt het water weer in de natuur waar het normaal ook in terecht komt.

De IJsvereniging is opgericht in 1929.

IJsvereniging Laag-SoerenGeldersch Landschap & Kasteelen

Naast het huishoudelijk gedeelte van de ledenvergadering, staat ook een inleiding van het Geldersch Landschap op het programma. Aan bod komen de natuurterreinen, kastelen en activiteiten van deze organisatie. Meer dan 150 prachtige natuurgebieden, kastelen en landgoederen in Gelderland zijn aan de zorg toevertrouwd van, zoals de organisatie voluit heet, Geldersch Landschap & Kasteelen.

Maandag 12 december 20.00 in De Harmonie aan de Harderwijkerweg 35 te Laag-Soeren.

IJsvereniging Laag-Soeren

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden