Informatiecentrum Traverse Dieren open

Foto: Traverse Dieren

DIEREN – Vanaf vrijdag 9 december kunnen bewoners en belanghebbenden met vragen of meldingen terecht in het informatiecentrum, gevestigd op de kop van de Spoorstraat.

Uw vragen worden beantwoord aan de hand van een imposante maquette, informatiepanelen, ontwerptekeningen, diverse rapporten en een tentoonstelling met actuele bouwfoto’s. Gastvrouw Inge Vlaswinkel fungeert als vaste voorlichter. Voor verdiepende vragen kunt u een afspraak maken met één van de omgevingsmanagers. U bent van harte welkom.

Openingstijden

Het informatiecentrum is open op woensdag, vrijdag en zaterdag van 14.00 tot 17.00 uur. Als het nieuws daar aanleiding toe geeft, worden de informatiepanelen in de etalage – die ’s avonds wordt aangelicht – ook op andere dagen geactualiseerd. In de schoolvakanties gelden afwijkende openingstijden die tijdig gepubliceerd worden op de website en in de lokale media. In de kerstvakantie is het informatiecentrum gesloten.

Fototentoonstelling

Bij aanvang van het bouwproject meldden zich – los van elkaar maar bijna tegelijkertijd – twee vrijwillige amateurfotografen: Klaus van der Zalm en Aart van Raalte. Beiden woonachtig in Dieren, gepensioneerd én enthousiast voor het bouwproject. Elke week leveren zij foto’s aan die samen een prachtige reportage vormen. In het Informatiecentrum maken we ruimte voor een permanente tentoonstelling met tien wisselende foto’s van de beide heren. Loop gerust binnen om ze te bekijken, het is absoluut de moeite waard!

Reacties, vragen en meldingen

Naast het informatiecentrum blijven ook de andere loketten toegankelijk. Voor algemene vragen belt u liefst met het Provincieloket en bij acute hinder is het Meldpunt de kortste route naar een oplossing. In overleg met de aanwezige aannemers worden de meldingen afgehandeld. Waar nodig of gewenst worden bedrijven bezocht, instellingen en belangengroepen of worden door de organisatie (groepen) bewoners uitgenodigd voor een bijeenkomst. Het Informatiecentrum is daar als locatie prima geschikt voor. Zo streeft de organisatie open communicatie na. Beter kan altijd. Uw suggesties zijn welkom!

Informatiecentrum Traverse Dieren

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen