Spectaculaire Dinershow op Het Rhedens Dieren

Foto: Het Rhedens Dieren

DIEREN – Vrijdag 9 december organiseert Het Rhedens Dieren een grootse Culturele Avond met veel show, dans, zang en theater, verzorgd door de leerlingen van de school. En dat alles in een geweldige ambiance!

De aula is namelijk omgetoverd tot een sfeervolle ruimte waar de gasten van een wervelende show kunnen genieten.

Vanwege het enorme succes van vorig jaar maakt Het Rhedens Dieren er 9 december ook weer een tapas dinershow van! Dat betekent dat er naast alle geweldige acts ook een tapasdiner geserveerd wordt!

Er zijn twee dinershows, één van 17.00 tot 18.30 uur en één van 20.00 tot 21.30 uur. Kaartjes kosten 5 euro (inclusief eten en drinken!) en zijn vanaf 5 december in de grote pauzes van Het Rhedens Dieren te koop. U kunt ook kaarten bestellen door te mailen naar docent mevrouw Best: [email protected].

Het Rhedens Dieren nodigt u uit om de deelnemers aan te moedigen tijdens deze spetterende avond en om daarnaast van een heerlijk tapasdiner te genieten! Iedereen is welkom!

School voor iedereen

Het Rhedens is een algemeen bijzondere scholengemeenschap met een compleet onderwijsaanbod. In Rozendaal kan men terecht voor alle leerjaren van havo, vwo en gymnasium. Het Rhedens Dieren heeft alle leerjaren vmbo en mavo alsmede onderbouw havo en vwo/vwo select met eventueel Latijn en Grieks (met aansluiting op de bovenbouw van Het Rhedens Rozendaal). Het Rhedens de Tender in Dieren, waar elke leerling individueel centraal staat, maakt het onderwijspakket compleet met praktijkonderwijs. Het Rhedens biedt alle mogelijkheden van een grote school, maar is heel persoonlijk van sfeer omdat het bewust kleinschalig is georganiseerd.

Dinershow

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden