Kerstoptreden Sempre Crescendo en Connect Voice

Foto: Theo Jansen

LAAG – SOEREN – Sempre Crescendo en Connect Voices brengen in ’t Sprengenhus een gezamenlijk kerstconcert. Het optreden is op dinsdagavond 20 december en begint om 19.30 uur.

Sempre Crescendo

Muziekvereniging Sempre Crescendo bestaat al 125 jaar en onderscheidt zich van andere verenigingen vooral door het ‘’met plezier muziek maken’’ voorop te stellen. Ze vinden het belangrijk om iets te betekenen in het dorp en zijn bij veel feestelijkheden in het dorp actief.

Connect Voices

Wereldmuziekkoor Connect Voices is een enthousiast koor met 22 leden en wil met haar repertoire een muzikale verbinding vormen door het zingen van liederen in verschillende talen. Ook hierbij staat vooral het plezier in zingen voorop. Beide verenigingen repeteren gelijktijdig in ’t Sprengenhus en dan is een muzikale verbinding ook al gauw gemaakt.

Op 23 oktober heeft er al een gezamenlijk optreden plaatsgevonden en het vervolg is het kerstoptreden op dinsdagavond 20 december. Naast enkele traditionele kerstliederen zal de luisteraar zeker ook verrast worden door kerstliederen vanuit de hele wereld.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden