Succesvolle kerstfair Schweer bye der Beckehof

DIEREN – Vrijdag 9 december was er in de kapel van de Schweer bye der Beckehof, aan de Harderwijkerweg, een kerstfair.

Al direct, toen de kapeldeuren open gingen om 14:00, was er belangstelling. Veel mensen kwamen af op dit evenement, waar van alles te koop was om de komende kersttijd nog sfeervoller te maken. Zo was er brocante, luxe kleding, speciaal voor de kerst beschilderd servies en allerlei andere waar te koop.

Ook kon men er terecht voor zelfgemaakte artikelen zoals kerstkaarten, van handdoeken gemaakte figuren, sieraden en diverse etenswaren.

Voor de inwendige mens werd gezorgd door een drietal gastvrouwen die de bezoekers van warme dranken en gebak voorzagen. Ook was er achtergrondmuziek om nog meer in de stemming te komen.

Aan het eind van de middag werden de kaarsen en vuurkorf aangestoken, wat de toch wel intieme sfeer van de 103 jarige kapel ten goede kwam. Ook was het een mooi gezicht om van buiten de kapel te zien die mooi verlicht was door de al aanwezige spots, maar zeker ook door het vele kaarslicht voor de glas in lood ramen.

De bewoonsters die deze 1e kerstfair hebben georganiseerd en bemand, mogen zeer tevreden terugkijken op dit zeer geslaagde evenement, waar nu al weer ideeën ontstonden voor de kerst volgend jaar.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Kerstfair Schweer Bey der Beckehof

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen