Politie is nog steeds op zoek naar getuigen brand muziektent Ellecom

Foto: rheden.nieuws.nl

ELLECOM – De politie onderzoekt de brand(stichting) van de muziektent in Ellecom via een Burgernetbericht en is op zoek naar getuigen.

De brand(stichting) heeft plaatsgevonden op oudejaarsavond 2016 tussen 17:20 uur en 18:50 uur op de Binnenweg te Ellecom. Er zijn op dit moment geen signalementen bekend van de mogelijke verdachte(n). Op het gemelde tijdstip ontstond er brand in de muziektent.

De instantie vraagt:

“Misschien heeft u iets gezien of gehoord en draagt uw informatie bij aan de oplossing van deze brand(stichting).”

Heeft u of één van uw huisgenoten:

“Rond het tijdstip van het delict een persoon of personen gezien die zich verdacht ophielden of die zich vreemd gedroegen in de omgeving van de muziektent aan de Binnenweg te Ellecom? Rond het tijdstip verdachte voertuigen, auto’s of (brom)fietsen gezien in de straat of in de omgeving? Heeft u bekenden gezien die mogelijk dit delict hebben waargenomen? Heeft u andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek?”

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met dit delict, neemt u dan direct contact op met de politie via https://www.burgernet.nl/burgernetmail/reactie/nieuw/5c0edc6587. Of via de telefoonnummer 0900-8844

Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen