Weggeefhoek Geitenbult zoekt afhaalpunt in Dieren

Foto: Gezocht

DIEREN – Weggeefhoek Geitenbult is een Facebookgroep voor mensen die het net iets minder hebben dan goed, mensen die moeite hebben om de touwtjes aan elkaar te knopen. Voor deze mensen biedt de weggeefhoek wekelijks gratis spullen aan.

De spullen variëren van tweedehandskleding, spelletjes, sieraden, speelgoed tot ‘hebbedingetjes’ aan waarop gereageerd kan worden door hen die het goed kunnen gebruiken.

Om er voor te zorgen dat de spullen bereikbaar worden voor zoveel mogelijk mensen heeft de weggeefhoek op diverse plaatsen afhaalpunten. Deze afhaalpunten zijn bij vrijwilligers thuis waar na afspraak de producten opgehaald kunnen worden.

Op dit moment zijn er uitgiftepunten op diverse locaties in Arnhem, Velp, Rheden, Dieren, Doesburg, Westervoort en Huissen.

Het afhaalpunt in Dieren heeft moeten stoppen met de werkzaamheden voor de weggeefhoek, dus is weggeefhoek Geitenbult dringend op zoek naar een nieuw uitgiftepunt in Dieren.

Ben jij diegene die zich actief in wil zetten voor hen die het wat minder hebben en ben jij bereid om mensen aan je deur te ontvangen die spulletjes op komen halen?

De spullen zullen 1x per week op zaterdagochtend in 1 of 2 Big Shoppers bij jouw thuis afgeleverd worden en jij bepaald zelf de tijden wanneer de mensen het bij je op kunnen halen. Je bent helemaal vrij in het bepalen van de afhaaltijden, op welke dagen en op welke uren.

Lijkt het je leuk deze uiterst dankbare taak op je te nemen meld je dan snel aan via de Facebookgroep van weggeefhoek de Geitenbult en neem contact op met de beheerders Qunera Meyland of Dinie Daams, deze dames zullen al je vragen kunnen beantwoorden en mogelijk een afspraak met je maken als nieuw afhaaladres in Dieren.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen