Velpsch Maal in Buurthuis De Poort Velp

VELP – Schuift u gezellig aan voor het eerste Velpsch maal van 2017. Ook dit jaar weer samen heerlijk eten, contact met elkaar, jong of oud, het maakt niet uit. Samen eten is altijd gezelliger en lekkerder dan alleen.

Het heerlijke eten wordt gemaakt door bewoners van Velp voor bewoners van Velp en omstreken. Geniet u mee? Op woensdag 25 januari 2017 om 17.00 uur kunt u genieten van Chinese tomatensoep als voorafje en het hoofdgerecht is deze keer gehaktbrood met gebakken krieltjes, sperzieboontjes en zelfgemaakte appelmoes.

Als u wilt mee eten kunt u uiterlijk tot 12 uur op maandag 23 januari 2017 inschrijven en betalen bij Marten Zweer, Beheerder van Buurthuis de Poort op adres Heeckerensstraat 201 in Velp.

Prijs per persoon €4,50 en voor een gezin (vier personen) €12,50. Als u speciale wensen heeft (allergie of dieet) kunt u dat ook bij de beheerder doorgeven.

De vrijwilligers zien u graag in het buurthuis en zet alvast in uw agenda: woensdag 22 februari 2017 en woensdag 22 maart 2017 weer een Velpsch maal.

Houdt de facebookpagina en website in de gaten voor deze of één van de vele andere activiteiten in Buurthuis de Poort: www.buurthuisdepoort.nl en www.facebook.com/buurthuisdepoort

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen