Klok Ontmoetingskerk luidt voor Kerkbalans 2017

Foto: rheden.nieuws.nl

DIEREN – De Protestantse gemeente Dieren luidt op zaterdag 21 januari om 13.00 uur de klok van de Ontmoetingskerk aan de Adm. Helfrichlaan te Dieren als start van de Actie Kerkbalans 2017.

Zo luidt de kerkgemeenschap letterlijk de Actie Kerkbalans in, een actie om binnen de kerk een financiële bijdrage op te halen. Dankzij Kerkbalans kunnen kerkgemeenschappen functioneren en kunnen zij hun maatschappelijke functie blijven vervullen.

Wethouder Tjebbe Vugts luidt de klok

De klok van de Ontmoetingskerk wordt geluid door wethouder Vugts van de gemeente Rheden. Met het inluidmoment wordt iedereen enthousiast gemaakt over wat de kerk kan betekenen. Niet alleen voor de kerkleden maar ook voor de wereld dichtbij en ver weg.

Het programma, waarvoor alle, ruim 70 direct betrokken vrijwilligers, zijn genodigd, start om 12.30 uur. Om 13.00 uur wordt dan de klok geluid. Om 13.30 uur sluit de bijeenkomst.

In heel Nederland

Kerkbalans is een landelijke actie. Op meer dan honderd plaatsen door heel Nederland klinken tegelijk de kerkklokken om samen stil te staan bij de positie van de kerk in de maatschappij.

Lees meer op www.kerkbalans.nl/inluiden of op de website van de Protestantse gemeente Dieren, http://www.pkndieren.nl/activiteit/we-geven-actie-kerkbalans-klinkende-start/

Bent u geen kerkelijk lid en wilt u wel bijdragen aan het in stand houden van de kerk en de activiteiten, dan kunt u een donatie overmaken naar NL78FVLB0699542049 t.n.v. Protestantse gemeente Dieren.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen