Indoor Cycling Marathon de Cirkel haalt €2240,– op voor Stichting Kind van Ghana

Foto: Robin Zeilmaker

RHEDEN – Sport- en Healthclub de Cirkel haalde afgelopen zondag liefst €2.240 euro op met de jaarlijkse indoor cycling marathon. Het goede doel was dit jaar Stichting Kind van Ghana.

Het bedrag werd opgehaald door vele sponsoren, vrijwilligers en de 60 deelnemers op 25 spinningbikes, die gedurende vijf uur lang sportten op opzwepende muziek.

Voorzitter van Stichting Kind van Ghana, Anouschka Wehman, vertelt hoe zij de dag heeft beleefd: “Wat ben ik als voorzitter van de stichting trots op iedereen die zich vandaag voor Kind van Ghana heeft ingezet. Vanaf 11.00 uur heb ik enkel sportieve en gemotiveerde mensen gezien die al fietsend hun steentje hebben bijgedragen. Wij zijn een kleine stichting die leunt op zulke initiatieven en zijn erg dankbaar dat we dit prachtige bedrag in ontvangst mogen nemen. Op deze manier kunnen wij weer een kind/jongere aan ons Support Program toevoegen. Medaase Paa!” (Heel erg bedankt)

Stichting Kind van Ghana

De stichting zet zich in voor kinderen/jongeren in de omgeving van Kumasi, Ghana. Met het ‘Support Program’ ondersteunen zij kinderen/jongeren in hun basisbehoeften, zorgverzekering en scholing. Hierbij gaat men sterk uit van eigen kracht en toekomstperspectief.

Het evenement ging gepaard met de afsluiting van de Open Week. Ook op de laatste dag waren er veel geïnteresseerden voor het gesubsidieerde project van de Cirkel; de Rheden Leefstijl en Afslank Challenge.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen