Inschrijving voor de 23ste Posbankloop gestart!

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Het is weer mogelijk om je in te schrijven voor de Posbankloop – editie 2017. Als je je voor 1 maart inschrijft ontvang je een GRATIS Posbankloop medaille!

Op veler verzoek is de afstand weer terug gebracht naar 15 km in plaats van de 10 EM van afgelopen jaar. Belangrijke reden voor de keuze voor de 15 km was dat er in dezelfde periode al de Tilburgse 10EM en de Bridge to Bridge in Arnhem (10EM) worden georganiseerd, waardoor er meer behoefte is bij de lopers aan een mooie 15 km.

De start/ finish is verder verplaatst richting de rotonde op de Rozendaalse laan. Hierdoor is er meer ruimte voor de startvakken.

Het parcours wordt een dezer dagen door een official van de KNAU opgemeten en de 15 km zal dan een officieel gecertificeerd parcours zijn.

De eerdere veranderingen zoals een groener parcours en start & finish op dezelfde locatie, blijven onveranderd.

Een belangrijk speerpunt van aankomende editie is een gezellig finishplein voor de lopers en publiek. Er komt een horeca plein met een aantal foodtrucks en ook een bekende DJ.

De focus zal dit jaar nog meer liggen op regionale toppers. Talenten in een straal van 50 km rondom Velp zullen persoonlijk worden benaderd.

Inschrijven kan via: http://www.deposbankloop.nl/inschrijven/

Promofilmpje van de Posbankloop:

Prachtig impressie filmpje van de Posbankloop 2016. Kijk of je jezelf ziet lopen!

Dossier: Posbankloop
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen