Carnavalsoptocht Rheden in een vernieuwd jasje

Foto: YouTube

RHEDEN – De carnavalsoptocht van Rheden is dit jaar op zondag 26 februari 2017 en begint om 13.11 uur. De deelnemers dienen uiterlijk 12.00 uur aanwezig te zijn. Er hebben een aantal veranderingen plaats gevonden, waaronder de route van de optocht.

De afgelopen jaren liep het aantal deelnemers van de carnavalsoptocht in dorp Rheden beetje bij beetje terug. Een nieuw opgerichte optochtcommissie heeft dit signaal serieus opgepakt en heeft een avond georganiseerd voor alle mensen die ooit hebben deelgenomen. Op deze bijeenkomst konden alle aanwezigen meedenken over manieren hoe er meer mensen gemotiveerd kunnen worden om mee te doen. Deze avond was zeer geslaagd te noemen. De commissie heeft dan ook alle verbetervoorstellen uitgewerkt.

De route van de optocht is dit jaar als volgt:

Meester B. van Leeuwenplein, Arnhemseweg, Groenestraat, Europalaan, Mauritiusstraat, Worth Rhedenseweg (wissel), Meester B. van Leeuwenplein, Schoolweg, Groenestraat, Oranjeweg, Methorsterweg, Emmaweg, Sportlaan, Oranjeweg, Nassaustraat, Worth Rhedenseweg, Meester B. van Leeuwenplein.

Carnavalsoptocht Rheden

Hierbij is zichtbaar dat het Meester B. van Leeuwenplein een centraal punt wordt. De organisatie hoopt dan ook dat hier veel toeschouwers komen kijken. Voor aanvang van de optocht zorgt de organisatie op dat punt voor extra gezelligheid met behulp van een dweilorkest, warme chocolademelk en een heerlijk ‘Rheejes Vleesbreudje’.

Ook tijdens de optocht zijn deze versnaperingen te verkrijgen bij Partycentrum “Ons Huis”. Bent u benieuwd wat het ‘Rheejes Vleesbreudje’ is? Kom dan vooral even kijken op het plein!

Meer informatie over de optocht kunt u vinden op www.cvdeheiknuuters.nl/optocht of op Facebook: https://www.facebook.com/carnavalsoptochtrheden

Heeft u de KnüüterNieuws-krantje nog niet gezien? Hierin kunt heel veel informatie over Cv. de Heiknüüters, waaronder het carnavalsprogramma terugvinden! Klik HIER…

De optocht van het afgelopen jaar nog eens bekijken? Onderstaande film geeft een mooie impressie.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen