De Calluna Games 2017! Schrijf je nu in voor de leukste 10-kamp in de regio!

Foto: Calluna Games 2017

DIEREN – Door het succes van afgelopen jaar worden de Calluna Games ook dit jaar weer georganiseerd, en wel op 30 april 2017! Uitgangspunt van de Calluna Games is om met zoveel mogelijk teams een 10-kamp parcours af te leggen. Vorig jaar was dit al een waar spektakel maar dit jaar wordt het hilarisch!

Calluna Games 2017De Calluna Games

De Dierense Oranje Stichting probeert elk jaar weer een succesvol evenement te organiseren. Vorig jaar zijn in april, tijdens de Kermisweek, voor de eerste keer de Calluna Games georganiseerd. Een uitdagende 10-kamp voor teams van 4 tot 6 personen.

Bij de organisatie van zo’n evenement komt heel wat kijken. Cruciaal bij dit soort evenementen is het vinden van voldoende enthousiaste deelnemers. Gelukkig meldden zich afgelopen jaar, al snel een aantal belangrijke partijen aan, waaronder Winkelcentrum Dieren, Sportbedrijf Rheden en Scouting Dieren. Ook diverse verenigingen en clubs ondersteunden dit initiatief. Het eindresultaat was een zeer geslaagd, sportief en vooral heel gezellig evenement.

Programma 2017

Zo is er dit jaar een ware botenrace, een XXL flipperkast, de Crazy hindernisbaan, het MEGA Zenuwspel, verticaal levend darten en bijlwerpen opgenomen. Maar ook diverse behendigheidsactiviteiten, zoals een rookcontainer en het persluchtspel, staan op het programma.

Uiteraard staat bij alle activiteiten veiligheid hoog in het vaandel. Daarom worden de activiteiten begeleid door studenten van ROC A12, Scouting Dieren en de Bospatrouille.

Calluna GamesHoofdprijs

Het team welke het snelst alle activiteiten volbrengt maakte kans op een geweldige hoofdprijs: Een groepsuitje voor 10 personen met activiteit, diner en drankjes ter waarde van maar liefst € 650,–!

Rondom het evenement is er ook veel vertier voor de bezoekers! Live muziek, kraampjes, eten, drinken en gezelligheid. Ook wordt er een grote doe- en speelplek voor de kids gerealiseerd.

Ben je ouder dan 16 en heb jij: een leuke vriendenclub, sportmaatjes, clubmaatjes , een leuke buurtvereniging, vrijwilligersploeg, collega’s of … en lijkt het je leuk om aan deze uitdagende 10-kamp deel te nemen? Meld je dan snel aan voor de Calluna Games 2017!

Inschrijven

Inschrijven is mogelijk op onderstaande adressen. Let op! Het inschrijfgeld dient vooraf betaald te worden!!

  • Cafetaria Eetcafé Kokkie, Wilhelminaweg 23 6951 BM Dieren
  • De Witte Schuur, Wilhelminaweg 15a 6951 BM Dieren
  • Boekhandel Dieren, Callunaplein 108 6951 CR Dieren
  • Polysport, Admiraal Helfrichlaan 89, 6952 GD Dieren

Inschrijven is ook mogelijk via email: [email protected].

U dient vooraf het inschrijfgeld over te maken op bankrekeningnummer: NL10DEUT0601994140 Als de organisatie het inschrijfgeld ontvangen heeft, krijgt u een bevestiging welke u mee moet nemen tijdens het aanmelden op 30 april!

Sluitingsdatum aanmelding: 24 april 2017 Inschrijfgeld: € 5,00 per persoon – Let op!! Teams zijn minimaal 4 en maximaal 6 personen! Minimale leeftijd: 16 jaar! Starttijd 14.00 uur op 30 april 2017.

Laat je van je sportieve kant zien, doe mee en sleep de hoofdprijs in de wacht! Meld je tijdig aan voor de Calluna Games 2017!

Kijk voor meer informatie ook op: https://www.facebook.com/callunagames

Calluna Games 2017

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen