Nepdokter actief in Dierens ziekenhuis

Foto: Doktertje Spelen

DIEREN – Op zaterdagavond 4 maart speelt Toneelvereniging Micro de voorstelling ‘Doktertje spelen’ in de grote zaal van Theater Theothorne in Dieren. Een komedie in drie bedrijven die de lachspieren danig op de proef zal stellen.

Samen met hun nieuwe regisseur Henk Holterman, heeft het Dierense toneelgezelschap maanden hard gewerkt en gerepeteerd om de toneelliefhebber op 4 maart te kunnen trakteren op een ouderwets gezellige toneelavond voor jong en oud.

Doktertje Spelen

Regisseur Henk Holterman over Doktertje Spelen:

“Het is een vreemd intrige. Stel je voor een plaats zo groot als Dieren met een klein regionaal ziekenhuis. De stad is groeiende en er is dringend behoefte aan een nieuwe arts. Door een merkwaardig misverstand weet een kleine crimineel zich als de nieuw aangekondigde arts voor te doen. Dat leidt tot een aantal komische ontwikkelingen en al snel is iedereen het spoor bijster. Niet alleen de politie, ook het verplegend personeel. Ook in dit ziekenhuis ontbreekt het aan voldoende handjes aan het bed. Om de werkdruk enigszins te verlichten stuurt moeder-overste tot ieders vreugde een non naar het ziekenhuis. Die hulp leidt echter tot nieuwe verwikkelingen, waarbij niet vergeten dient te worden dat een hoogzwangere vrouw een behoorlijke stempel drukt op het reilen en zeilen van de verpleegafdeling. Dit alles bij elkaar vormt een vermakelijk blijspel. Na afloop zal elke bezoeker denken ‘ik zou best ook weleens doktertje willen spelen.”

Naast de bekende Micro-gezichten, spelen dit jaar ook weer een aantal nieuwe leden mee in deze komedie. De voorstelling begint op 4 maart om 19:30 uur, de grote zaal van Theothorne gaat open om 19:00 uur. In de pauze zal ook dit jaar weer een grandioze loterij worden gehouden. De trouwe bezoeker had het waarschijnlijk al opgemerkt; we beginnen dit jaar een half uur vroeger. Een langere voorstelling voor hetzelfde geld!

Kaarten bestellen

Kaarten voor ‘Doktertje spelen’ zijn te koop bij Primera Sloot, Schouwburg Theothorne of direct op de website van Toneelvereniging Micro: http://www.micro-toneel.nl. Kaarten kosten €9,- per stuk.

Toneelvereniging Micro ziet u graag op 4 maart in Theothorne!

Doktertje Spelen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen