Gehandicapten vieren feest op de kermis in Velp

VELP – Voor het negende achtereenvolgende jaar heeft Velp voor Oranje alle gehandicapte bewoners en bezoekers van dagverblijven, uitgenodigd om naar de Kermis te komen. 

Vrijdagmiddag was wethouder Ronald Haverkamp om 13.30 uur aanwezig om samen met leden van de Oranjevereniging, studenten van studentenvereniging Arboricultura van Hogeschool Van Hall Larenstein en MBCS Helicon te Velp,  en helpers namens wijkvereniging Daalhuizen-oost de vele gehandicapten te begeleiden en met hen een ritje in diverse attracties mogelijk te maken. 
Klik op de bovenste foto voor meer foto’s en een uitgebreid fotoverslag
Om  14.30 uur kwam de burgemeester met de nieuwe- en diverse oude leden van de gemeenteraad, langs om gezamenlijk de kermis te betreden, om met cliënten van Siza  te genieten van de diverse attracties. Bekijk hiervoor het speciale fotobericht: 
https://rheden.nieuws.nl/fotos/20140404/Gemeenteraad-heeft-plezier-op-de-kermis-in-Velp
Burgemeester Petra van Wingerden-Boers van de gemeente Rheden leidt op die deze middag de nieuw gekozen gemeenteraadsleden rond door de gemeente. 
Aansluitend werden ook de nieuwe raadsleden, getrakteerd op de overheerlijke oliebollen van Nico Sterrenberg Junior, bij de jaarlijkse AD-oliebollentest in december 2013 scoorde hij een 9 en behoorde daarmee tot de acht beste oliebollenbakkers van Nederland.  
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
2014-04-04-vlashofplein-kermis-025
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen