Zoek je een mbo opleiding? Kom dan kijken bij Groenhorst 

Foto:

VELP/ARNHEM – Aankomende woensdag 9 april opent Groenhorst Velp/Arnhem haar deuren voor een nieuwe lichting mbo-studenten en andere geïnteresseerden.

Groenhorst verzorgt de opleidingen Styling & Design, Teelt, Bloemsierkunst, Groene Ruimte, Dierverzorging en verschillende Cursus & Contract- activiteiten.
 
We geloven in goede onderwijskwaliteit en veel ervaring opdoen. Daarom biedt Groenhorst veel activiteiten buiten de deur. Op dit moment volgen de eerste klassen Styling & design en de tweede klas Dierverzorging een, op hun eigen onderwijs afgestemd, programma in Antwerpen. 
Onze plantenteeltstudenten staan zondag 6 april bij “Kom in de Kas”. Dezelfde zondagavond komen Ierse studenten in het kader van een uitwisseling bij ons. Ze zijn dan anderhalve week te gast bij ons mbo.
Heb je interesse? Kom dan woensdag 9 april tussen 18.00 en 20.00 uur op de mbo locatie aan de Middachtensingel 1 te Arnhem voor de informatieavond. Docenten en studenten staan je graag te woord. 
Je kunt filmpjes, lesmateriaal en werkstukken te zien.  En over de kwaliteit van de opleiding hoef je je geen zorgen te maken, Groenhorst is al vier jaar op rij door de keuzegids uitgeroepen tot beste AOC. 
Meer informatie over de  school en opleidingen is te vinden op www.groenhorstvelp.nl en www.facebook.com/groenhorstvelp.nl 
(Foto’s: Styling & Design in Antwerpen)
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
groenhorst002
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen