Arthur Ohm neemt afscheid als voorzitter Imkervereniging Arnhem-Velp en omstreken

VELP – In een bomvolle aula van Nieuw Schoonoord droeg Arthur Ohm voorzitter van Imkervereniging Arnhem-Velp en omstreken zijn voorzittershamer over aan de kersverse voorzitter Paula Swenker, tijdens de Algemene Ledenvergadering van de vereniging.

Het voorzitterschap overdragen aan een nieuwe voorzitter is op zich al een bijzonder moment maar de afscheidsavond die voor de scheidende voorzitter Arthur Ohm, werd georganiseerd werd door de inzet van velen een onvergetelijk moment.

Arthur Ohm kreeg door Henk Zomerdijk, hoofdbestuurder van de Nederlandse Bijenhouders Vereniging (NBV), de gouden speld uitgereikt voor zijn verdiensten. Daarbij werd door Zomerdijk benoemd dat het NBV onder de indruk is van wat Arthur Ohm heeft bereikt.

Ook de wethouder Ronald Haverkamp van gemeente Rheden, kwam naar Nieuw Schoonoord om Arthur Ohm te bedanken voor de geweldige samenwerking. De wethouder onthulde hierbij dat de naam van de bijenstal op Heiderust die door inzet van de voorzitter is ontstaan, ‘Ohms Immenhof’ zal zijn.

Vanuit Sri Lanka werd de voorzitter verrast met een video boodschap door Margreet van Gastel waarbij zij haar waardering uitspraak voor voorzitter en hem veel goede wensen liet toekomen.

De voorzitter zelf had voor alle medewerkende (bestuurs-) leden een handgeschreven bedankwoord in de nieuwe uitgave van Rik Oldeven, ‘Dichter bij de bij’. Een bijzondere avond met vele bijzondere momenten.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Kijk voor meer informatie over de vereniging op: http://debijenstal.nl/

Afscheid Arthur Ohm

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen