Inloophuis ’t Trefpunt, Velp-Zuid viert 5-jarig bestaan

VELP – Op donderdag 16 maart 2017 viert het inloophuis het 5 jarig bestaan, op Willemstraat 38; buurtbewoners worden uitgenodigd voor een hapje en een drankje en wat muziek.

Het is van 15.00 uur tot 18.00 uur, ook burgemeester Petra van Wingerden zal van de partij zijn.

Verhuizingen

Het inloophuis begon in 2012 op Thorbeckestraat 29; daarna kwam er een kledingshop bij op nr. 25. In 2015 verhuisde alles naar Hertog Arnoudstraat 2, naar één klein huis. Maar ook dat wordt gesloopt en vervangen. Op 1 december 2016 was er een nieuwe start in de Willemstraat, op nummer 38. De activiteiten breiden uit; het aantal bezoekers neemt toe maar de behuizing wordt steeds kleiner; momenteel is het een probleem. Er wordt dringend uitgekeken naar een ruimer onderkomen. Tips zijn welkom.

Over het Inloophuis

Je kunt er (op dinsdag, donderdag en vrijdag) binnenlopen om te hobbyen of te hand-werken, kleding te kopen, een spelletje te doen, koffie te drinken, samen te eten, te internetten, gewoon voor de gezelligheid of om je verhaal kwijt te kunnen. Ook op zondagmiddag is het open, van 13.00 tot 16.00 uur. De maaltijden (2 dagen tevoren aanmelden) kosten € 4,00. Drijvende kracht achter alles is Anneke Nieumeijer, bijgestaan door 10-12 vrijwilligers.

Kledingshop

Op Willemstraat 38 is er ook een kledingshop met allerlei goede, gebruikte dames- en herenkleding, schoenen, tasjes, jassen, accessoires, etc. en ook wat kinderkleding. De kleding is gesorteerd op kleur of op maat; er is voor iedereen van alles te vinden. Prijzen van € 2 a € 5. De winterspullen moeten weg, deze zijn te koop voor bedragen van € 1 a € 2.

Inloophuis Velp

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen