Lezing over vaste planten door Laurens Lageschaar bij Groei & Bloei

Foto: Groei & Bloei Veluwezoom

SPANKEREN – Op 16 maart komt Laurens Lageschaar in de Kerkhorst te Spankeren een lezing met een presentatie geven over vaste planten.

LezingEen sierlijke tuin, vol bloeiende, sterke planten, waar je nauwelijks omkijken naar hebt. Lageschaar maakt het mogelijk. Wekelijks onkruid wieden en veel water geven tijdens droge periodes? Hij laat u graag zien hoe het anders kan.

Met uitgebalanceerde en flexibele plantconcepten voor een aantrekkelijke en uitermate onderhoudsvriendelijke tuin. Met elk jaargetijde een ander, natuurlijk beeld. Respect voor de natuur, 35 jaar gedegen vakkennis en passie voor planten.

Als telg uit een nuchter Achterhoeks familiebedrijf in Barlo (bij Aalten) zorgt hij voor advies op maat, met volop ruimte voor je eigen creativiteit. Bij hem vind je uitsluitend degelijke, soortechte kwaliteitsplanten.

LezingZijn missie? Minder beton, meer groen!

Dat is niet alleen vele malen mooier, maar ook beter voor het milieu. Denk alleen al aan de regelmatig voorkomende hoosbuien van tegenwoordig, waarbij het water snel afgevoerd moet worden. Dat gaat beter in een open structuur dan via een betonnen of stenen ondergrond. Een onderhoudsarme tuin kan zeker wel mooi en kleurrijk zijn.

Aanvang van de lezing 19.30 uur. Vrij entree voor leden. Niet-leden betalen € 3,00. Dorpsweg 65A, Spankeren.

Lezing

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen