Maak gratis kennis met Bibliotheek Veluwezoom

Foto: www.gratisbieb.nl

DIEREN/VELP – Voor iedereen die kennis wil maken met de Bibliotheek Veluwezoom: Dit is je kans! Van 15 maart t/m 15 april 2017 kan je jezelf opgeven voor Gratis BIEB. Via gratis BIEB ben je 3 maanden lang gratis en vrijblijvend lid van de bibliotheek.

Nooit uitgekeken

Via het lidmaatschap van de Bibliotheek Veluwezoom heb je toegang tot de uitgebreide boekencollectie, duizenden e-books, online cursussen en andere activiteiten in de Bibliotheek. Leer bijvoorbeeld een nieuwe taal, lees over timemanagement, doe inspiratie op voor je volgende vakantie of ga aan de slag met gezonde voeding. In de bibliotheek ben je nooit uitgekeken.

Activiteiten in het vooruitzicht

Op 27 maart is Ronald Giphart te gast in de Bibliotheek Velp, op 30 maart start de cursus Digisterker in de Bibliotheek Oosterbeek. Of kom naar de workshop Kleuradvies! Kijk op www.bibliotheekveluwezoom.nl/agenda voor alle activiteiten. Er zit vast iets voor je bij.

Aanmelden

Deelnemen aan Gratis BIEB kan via www.gratisbieb.nl of rechtstreeks bij een van de vestigingen van de Bibliotheek Veluwezoom.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen