Binnenkort officiële opening nieuwe winkel Folkers Service!

Foto: Folkers Service Dieren

DIEREN – Sinds 24 september 2016 is Folkers Service verhuisd naar het Callunaplein 2a in Dieren. De winkel is nu gevestigd in de kelder van het oude ABNAMRO-gebouw. Nu is de winkel nog te bereiken door via de Primera Sloot, links van de balie de trap af te lopen naar beneden. Voor mindervalide mensen komt er in de toekomst de mogelijkheid om via een lift naar beneden te gaan.

Binnenkort zal er een eigen ingang gerealiseerd worden, welke te vinden is aan de Wilhelminaweg tussen de Primera Sloot en Te Hennepe Optiek in. Zodra de eigen ingang af is, wil Folkers Service dit graag samen met u vieren, met een officiële opening van de winkel. De uitnodiging voor deze opening volgt snel!

De geschiedenis van het bedrijf door Evert en Johan Folkers:

Het bedrijf Folkers Service is in 1995 opgericht door onze vader Henk Folkers. Onze vader heeft altijd gezegd: “Als ik de zak krijg, begin ik voor mijzelf!”. In 1995 kreeg hij ontslag als servicemonteur bij Whirlpool. Daarbij kreeg hij echter wel een keuze: met ontslag gaan of verder gaan als zelfstandig service-partner van Whirlpool. Deze keus was eigenlijk heel erg simpel. Vooral toen wij als zoons zeiden: “Pa, begin toch voor uzelf, dan doen wij met u mee.”

Hij volgde nog diverse cursussen op kosten van Whirlpool onder werktijd. Voor een zacht prijsje kreeg hij één service auto mee, compleet met gereedschap. Bovendien stond Whirlpool ook drie jaar lang garant voor een minimum inkomen. Whirlpool heeft hem goed begeleid naar het zelfstandig ondernemers schap. Al snel reden er 3 Folkers service bussen rond en was het bedrijf begonnen met service reparaties uit te voeren voor Whirlpool Nederland BV. Binnen een afzienbare tijd gingen we ook alle andere merken repareren.

In 2009 is onze vader overleden en hebben wij, Evert en Johan Folkers, als zoons het bedrijf voortgezet. Wij repareren nog altijd alle merken en voeren nog steeds zowel de binnen als buiten garantie reparaties van de merken Whirlpool, Bauknecht en Indesit uit.

In november 2011 hebben wij de deuren van onze eigen onderdelen en accessoire winkel geopend, aan de Julius Röntgenlaan 16 in Dieren. In deze winkel verkochten wij onderdelen voor uw huishoudelijke apparaten, klein huishoudelijke apparaten, stofzuigerzakken en accessoires, lampen, batterijen, aansluit materiaal, kabels, elektra, enzovoorts. we kregen regelmatig te horen van klanten dat ze blij waren dat er nog een dergelijke winkel in het dorp zat.

In deze winkel was tevens het kantoor en een kleine werkplaats gevestigd, zodat we ook hier voor u kleine reparaties konden uitvoeren, denk aan het repareren van een lamp of stofzuiger. Voor alle grote huishoudelijke apparaten komen wij nog steeds graag bij u thuis, dat scheelt u en ons een hoop gesjouw.

We heten wij u graag van harte welkom in onze nieuwe winkel op Callunaplein 2. U kunt onze winkel bereiken via de trap in de winkel van de Primera, dit zal daar ook voor u aangegeven staan. Excuses voor het ongemak en graag tot ziens op Callunaplein 2!”

Kijk voor meer informatie op: http://www.folkersservice.nl/

Folkers Service Dieren

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen