Dieren in het televisieprogramma ‘Geloof en een Hoop Liefde’

Foto: rheden.nieuws.nl

DIEREN – Het televisieprogramma ‘Geloof en een Hoop Liefde’ portretteert mensen in Dieren. Verschillende inwoners van Dieren vertellen hun verhaal in de uitzendingen.

  • Oprichter van de Spelerij, Jos Spanbroek, vertelt hoe hij zijn liefde voor techniek doorgeeft aan de jonge generatie.
  • Youp Cretier, eigenaar van Domein Hof te Dieren, vertelt hoe hij wijnboer geworden is bij de bijzondere ommuurde wijngaard.
  • Ook komen Albert en Grace aan het woord. Dit bijzondere stel rijdt iedere zondag met een auto vol eten naar Arnhem. Waarom doen zij dit?
  • En presentator Bert van Leeuwen gaat op bezoek bij Anny in Olburgen. Zij zet zich in voor de heiligverklaring van Dora.
  • De Geloof en een Hoop Liefde-bank staat op markante plaatsen in het dorp en zorgt voor mooie gesprekken met de plaatselijke bewoners.
  • Presentator Henk van Steeg deelt de GHL-letters uit en mag daarbij wat hoop geven aan een klant van een Dierense kapperszaak.

In het programma ‘Geloof en een Hoop Liefde’ gaan verschillende presentatoren op zoek naar authentieke dorpsverhalen, karakteristieke stadsgezichten en inspirerende verhalen over geloof, hoop en liefde in Dieren.

Kijk van maandag 3 t/m donderdag 6 april naar ‘Geloof en een Hoop Liefde’ vanuit Dieren om 17.50 uur op NPO 2.

Thuis op 5

Ook in het dagelijkse radioprogramma ‘Thuis op 5’ staat Dieren die week centraal. Presentatoren Yvonne Sprunken en Petra de Joode gaan op zoek naar smakelijke geschiedenisverhalen, stadse zaken, slimme luisteraars en brengen natuurlijk hoopvolle muziek!
Iedere werkdag van 22.00 tot 00.00 uur op NPO Radio 5. Kijk voor meer informatie: eo.nl/ghl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen