Nette boekhandel Jansen & de Feijter verandert in “Nachtclub”

VELP – Boekhandel Jansen & de Feijter heeft aan het begin van de Boekenweek de winkel omgetoverd in een zinnenprikkelende nachtclub met het boekenweekthema Verboden Vruchten. Ze hebben afgelopen vrijdagavond een gevarieerd en spannend programma aangeboden met aandacht voor erotiek en de zinnelijke liefde in de literatuur, poëzie en cinema.

De nacht bevatte bijdragen van Marjorie Timmermans (Jackies Lingerie) en voordrachten van onder meer kerkelijk werker Janneke Bron, Gerrit van Middelkoop (De Dingenfabriek), schrijfdocent en dichter Yke Schotanus en filmkenner Ton Langelaan. Petit café Lezen & Laven zorgde voor tongstrelende hapjes en drankjes.

Er was sprake van een groot succes, ongeveer 75 mensen aanwezig bij de boekhandel, een geslaagde avond en na afloop was er nog gelegenheid na te praten onder het genot van een drankje in het Petit Café Lezen & Laven achter in de zaak waar velen gebruik van maakten.

De bezoekers vonden het een interessante en informatieve avond. Er werd al snel gevraagd naar een nieuwe editie ervan. “Zeer geslaagd!”, aldus Walter Jansen.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen