Kaartverkoop De Passie gestart

Foto: DrabikPany via Foter.com CC BY

DIEREN/SPANKERENLAAG-SOEREN – De Passie komt naar Spankeren. Gelijk aan The Passion (bekend van televisie) gaan de leden en vrijwilligers van de protestantse kerk Spankeren, Laag Soeren en Dieren Noordoost de lijdensweg van Jezus naspelen maar dan met een eigentijds tintje en met moderne popmuziek van o.a. Marco Borsato, BLØF, De Kast en Frank Boeijen.

De acteurs en zangers zijn allemaal lokale talenten uit eigen gelederen. Kom vooral kijken en luisteren. Ervaar het verhaal en de emotie.

Op donderdag 13 april wordt er voorafgaand aan de voorstelling een Passietocht gehouden.

Er wordt met een enorm kruis van de parkeerplaats bij de Ontmoetingskerk in Dieren naar de Petruskerk in Spankeren gelopen.

De Passietocht vertrekt om 18.30 uur. Iedereen is van harte welkom. De organisatie hoopt dat veel mensen mee zullen lopen. Na een kopje koffie in de Kerkhorst te Spankeren start de opvoering van De Passie om 20:00 uur.

Toegangskaarten beschikbaar voor donderdagavond 13 april of vrijdagavond 14 april.

Toegangskaarten kosten € 10,00 (per volwassene) en € 5,00 (kind t/m 16 jaar) en zijn te bestellen door een mail te sturen naar [email protected] of te bellen met 06-21875113. Ook voor informatie kunt u daar terecht.

De Passie

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen