De Musical Dance door Het Rhedens Dieren in Theothorne

Foto: Het Rhedens Dieren

DIEREN – Donderdag 6 en vrijdag 7 april 2017 presenteren leerlingen van Het Rhedens Dieren een spetterende musical in Theothorne. De productie die dit jaar wordt opgevoerd is ‘Dance’, een bewerking van de film ‘Flashdance’.

Ik wil dansen!

Ken je dat? Je wilt iets heel graag, maar je durft eigenlijk niet of je bent bang dat het je toch niet gaat lukken… Alex is een jonge vrouw die werkt in een staalfabriek. Maar haar echte passie is dansen! Ze danst elke avond op het podium in de club, maar eigenlijk wil ze dolgraag naar de dansacademie. Zou ze daar goed genoeg voor zijn of lacht iedereen haar uit? Nieuwsgierig geworden? Kom dan naar de musical Dance!

Een hele actieve musicalgroep

In de afgelopen jaren is het schooltoneel op Het Rhedens Dieren uitgegroeid tot een heuse musicalgroep die elke week repeteert en waar steeds meer nieuwe leerlingen op afkomen. Leerlingen uit alle leerjaren en van alle afdelingen doen mee. Ze dansen, spelen toneel en verzorgen de muziek. Ook achter de schermen doen ze veel: van meehelpen met het decor bouwen tot het schminken van de toneelspelers.

Speciale voorstelling

Dit jaar is er, naast twee avondvoorstellingen, een speciale voorstelling voor de groepen 8 van verschillende basisscholen in de omgeving. Op vrijdagmiddag 7 april 2017 zijn zij welkom in de schouwburg van Theothorne in Dieren.

Voor leerlingen, ouders, docenten en andere belangstellenden zijn de avondvoorstellingen op donderdag 6 en vrijdag 7 april om 19.30 uur. Kaartjes zijn vanaf 3 april verkrijgbaar tijdens de grote pauzes in de aula van Het Rhedens Dieren.

Leren, ontplooien, samenleven

Het Rhedens is een algemeen bijzondere scholengemeenschap voor iedereen. Het doel van ons onderwijs is leerlingen zo goed mogelijk voorbereiden op het vervolgonderwijs, de arbeidsmarkt en de samenleving, én bijdragen aan hun persoonlijke vorming. Alleen een diploma halen vinden we niet genoeg. We willen dat de leerling zijn talenten maximaal ontplooit en zich ontwikkelt tot een betrokken, sociale en zelfbewuste deelnemer aan de samenleving. Daarom is ons motto ‘leren, ontplooien, samenleven’.

Dance de Musical - Het Rhedens Dieren

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen