Samen met elkaar aan het werk in Dorpshuis Rheden

Foto: Siza - Dorpshuis Rheden

RHEDEN – Op 28 maart was het zover. De samenwerking tussen stichting Het Dorpshuis Rheden en zorgorganisatie Siza kreeg concreet gestalte door de gezamenlijke opening van een nieuwe receptie in het Dorpshuis.

Samen zijn Siza en Dorpshuis Rheden als partijen verantwoordelijk voor de ontvangst van hun gasten. Samen willen ze een verbinding leggen tussen mensen uit heel het dorp Rheden en omgeving.

Deze gelegenheid werd feestelijk ingeleid en geopend door Joost Kostelijk, een medewerker van de receptie van Siza en door Luuk Kuiper, voorzitter van het bestuur van de dorpsvereniging.

Siza - Dorpshuis Rheden

Alle gezamenlijke voorbereidingen zijn met volledige inzet gedaan door vrijwilligers van de dorpsvereniging en cliënten van Siza. Conciërges hebben geschilderd, een prachtige balie gerealiseerd en cliënten met een zorgbehoefte hebben hun communicatievaardigheden geoefend.

De cliënten van Siza zullen u in de toekomst welkom heten bij binnenkomst of u te woord staan via de telefoon.

In het Dorpshuis zijn vele uiteenlopende activiteiten te doen voor alle geïnteresseerden uit de omgeving. Siza biedt hier ook ondersteuning aan mensen die behoefte aan zorg hebben tijdens de activiteiten.

Voor informatie over de activiteiten in Het Dorpshuis verwijst de organisatie u naar de website: http://www.dorpshuisrheden.info. Voor uitgebreidere informatie over Siza kunt u kijken op http://www.siza.nl. Siza biedt ondersteuning en zorg aan mensen met een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige beperking en aan mensen met niet aangeboren hersenletsel of autisme. Dorpshuis Rheden is bereikbaar op telefoonnummer: 088-3780260.

Siza - Dorpshuis Rheden

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen