Veelzijdig Velp heeft een eigen website en Facebookpagina

Foto: BIZ Centrum Velp

VELP – Ondernemersvereniging BIZ Centrum Velp, beter bekend als Veelzijdig Velp, heeft sinds kort een eigen website en Facebookpagina. De vereniging, die op 1 januari 2015 van start is gegaan, had de dringende behoefte om door deze middelen aan een breed publiek te laten weten wat er speelt in het centrum van Velp.

BIZ (Bedrijf Investerings Zone) Centrum Velp is een vereniging van alle ondernemers in het gebied Hoofdstraat, Overtuin, Emmastraat, Rozendaalselaan en Oranjestraat. Zij werken samen aan een beter centrum op het gebied van onder andere; leefbaarheid, veiligheid en imago.

Nieuwe website

Samen met de activiteitenregisseur, Jan Huurman, worden er plannen ontwikkeld voor acties en evenementen. Een van die acties was het ontwikkelen van een website en een Facebookpagina. Die zijn inmiddels gerealiseerd onder de naam Veelzijdig Velp.

De website Veelzijdig Velp omvat drie hoofdstukken: winkelen, horeca en evenementen. In de hoofdstukken worden de bedrijven in het centrum beschreven. Door een eenvoudige muisklik worden bezoekers van de website meteen doorgelinkt naar het betreffende bedrijf.

Veelzijdig Velp heeft inmiddels een jaarprogramma 2017 opgesteld met alle mogelijke activiteiten, evenementen en acties. In dit onderdeel van de website is tot in detail aangegeven wat er wanneer in het centrum te beleven is.

Behalve de drie genoemde belangrijke ingangen is er informatie te vinden over de organisatie, een agenda, een nieuwsrubriek en wat algemene informatie. De website wordt regelmatig bijgehouden met nieuwe nieuwsfeiten en aanpassingen in bijvoorbeeld de programmaonderdelen van de evenementen.

Facebook

Tegelijk met de presentatie van de website is ook de Facebookpagina Veelzijdig Velp actief geworden. In het kort zijn ook hier de actuele zaken te vinden. Ook zullen er bij acties evenementen geplaatst worden.

Er kan uiteraard gereageerd worden op de plannen en de uitvoering van die evenementen en acties. Via Facebook kan deelgenomen worden aan prijsvragen en winkeliersacties. Like en volg de Facebookpagina en blijf op de hoogte!

Zowel aan de website als aan de Facebookpagina wordt voortdurend gesleuteld om tot een steeds beter communicatiemiddel te komen, zodat een ieder bediend kan worden in zijn of haar zoekwensen.

Lees ook:

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen