Wensen worden in vervulling gebracht

07 apr 2017, 9:58 Nieuws
v heeckerensstraat 6 4 17 002
VELP - Bij een eerdere activiteit: Velp-Zuid bij Kaarslicht, in en rond de Casper Fagelstraat stond een Hartenwensboom waarbij kinderen hun wens konden invullen en in de boom hangen.
Velp-Zuid bij kaarslicht werd georganiseerd door een kerngroep van vijf buurtbewoners en 12 vrijwilligers van de Dierenvoedselbank Midden-Gelderland en ondersteunt door Radar Uitvoering. Het had als doel om buurtbewoners met elkaar te verbinden, zodat zij meer omzien naar elkaar.
De jury had twee wensen uit de boom gehaald en de winnaars waren Kay en Audrey. Kay’s hartenwens was dat hij zijn ouders wilde verrassen met een uitje naar de zwarte markt in Beverwijk en Audrey’s hartenwens was een pop die ook in bad kan.
Buurtbewoner Harry Goldman heeft voor het uitje naar de Zwarte Markt, zijn auto beschikbaar gesteld. En de pop die ook in bad kan, werd deels gesponsord door speelgoedwinkel Intertoys te Velp.
Op de foto staan de winnaars: Kay en Audrey, Cindy de moeder van Audrey. Leden kerngroep: Esther, Jan-Peter, Kedar, Linde (stagiair Krachtcoach) en Walter, (Krachtcoach Velp) Initiator Marco was verhinderd en vormgeefster Anne is ons helaas ontvallen.
Wens