Rijnstate opent vernieuwde poliklinieken in Rijnstate Zevenaar

Foto: Rijnstate Ziekenhuizen

REGIO – De afgelopen periode is hard gewerkt aan de renovatie van de poliklinieken in Rijnstate Zevenaar. De ruimtes en voorzieningen zijn volledig gemoderniseerd en aangepast aan de wensen en eisen van deze tijd. De complete inrichting voldoet aan het concept van healing environment waarbij kleur- en vormgebruik bijdraagt aan het positief welbevinden van patiënt.

Het meubilair is aangepast aan de toename van het aantal ouderen in het ziekenhuis. En een nieuw Wi-Fi netwerk zorgt ervoor dat er meer gebruik gemaakt kan worden van digitale middelen.

Bijna alle specialismen van Rijnstate houden polikliniek op de locatie Zevenaar. Daarnaast is er op deze locatie een orthopedische en chirurgisch kliniek en een dialysecentrum. Hiermee blijven de inwoners van de Liemers ook in de toekomst verzekerd van volop zorg in de regio. Rijnstate Zevenaar ontwikkelt zich hiermee steeds meer tot een centrum voor minder complexe, niet spoedeisende zorg.

Rijnstate Zevenaar

Open huis

Donderdag 20 april worden de poliklinieken officieel geopend. Zaterdag 22 april is Rijnstate Zevenaar van 10.00 – 13.00 uur speciaal geopend voor geïnteresseerde inwoners uit Zevenaar en de Liemers. Medewerkers van de diverse specialismen zijn aanwezig om een korte rondleiding op de poli te verzorgen en om uitleg te geven over verschillende aandoeningen en behandelingen die op de poliklinieken voor komen. Kinderen kunnen kennis maken met het ziekenhuis door verschillende materialen te bekijken en testjes te doen.

Afspraak op de nieuwe polikliniek

De nieuwe poliklinieken in Zevenaar hebben allen een aanmeldzuil. Dit betekent dat een patiënt zich niet meer hoeft te melden bij een balie maar zich digitaal kan aanmelden met de Rijnstatekaart door de streepjescode te scannen. Vervolgens kan de patiënt plaatsnemen in de wachtkamer waarna hij opgehaald wordt door de arts of verpleegkundige.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen